Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Президент WBC Ukraine: Гвоздик хоче забрати пояси у Бівола та Бетербієва

Президент WBC Ukraine: Гвоздик хоче забрати пояси у Бівола та Бетербієва

Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі Олександр Гвоздик (19-1, 15 КО) готується до зустрічі на рингу з бразильцем Ісааком Родрігесом (28-4, 22 КО), який відбудеться 30 вересня на T-Mobile Arena у Лас-Вегасі (США). 


Про це розповів президент WBC Ukraine Микола Ковальчук в інтерв’ю «Коло Спорту» на телеканалі «Дім».


«Гвоздик йде на вершину. Він іде до чемпіонства і має тільки такі амбіції – чемпіонські амбіції. Він був чемпіоном WBC і його амбіції абсолютно зрозумілі. Війна в Україні посилила, стала каталізатором, поштовхом до того, щоб відновити кар’єру професійного боксера і він це зробив», – зазначив він. 


За словами Ковальчука, Гвоздик тренується дуже наполегливо.


«Бо, знаючи зараз його розпорядок дня, кількість тренувань та кількість навантажень та навіть аналізуючи його фізичну форму перед останнім поєдинком, нічого подібного ми раніше не бачили», – наголосив президент WBC. 


Він нагадав, що обидва чемпіона світу, які наразі тримаютьпояси усіх боксерських федерацій, це Бівол і Бетербієв – росіяни.


«Ви знаєте, він про це ніколи не говорить, але я переконаний, що для нього є принциповою річчю, принциповим моментом – забрати у цих хлопців їхні пояси, усі. Зараз у нього настрій і налаштування таке, що він боксував би і виграв би в цих обох хлопців в один вечір. Настільки він вмотивований, заряджений і по спортивному, можливо й не лише, злий. І це добре. І його вік, його спортивна мудрість зараз грає лише йому на руку», – додав Ковальчук.


Нагадаємо, Гвоздик боксуватиме в андеркарді Канело – Джермелл Чарло.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background