Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Зʼявилися нові деталі про бій Усик – Фʼюрі

Зʼявилися нові деталі про бій Усик – Фʼюрі

Переможця бою за звання абсолютного чемпіона в суперважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Фʼюрі позбавлять одного пояса.


Про це повідомляє ESPN.


Згідно з ухваленим рішенням Міжнародної боксерської федерації (IBF), українець прострочив термін на обов'язковий захист їх титулу. А оскільки боксери планують одразу провести бій-реванш після їх першого поєдинку, IBF позбавить переможця звання чемпіона.


Нагадаємо, претендентом на пояс з серпня 2023 року є Філіп Хргович. 1 червня хорват проведе поєдинок проти Даніеля Дюбуа,  у цьому поєдинку буде визначено нового чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF.


Що відомо про бій Усик – Фʼюрі


Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу має відбутися 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Оскільки бій переносили вже двічі, організатори призначили боксерам потенційні штрафи: якщо один з боксерів не зможе побитися у визначену дату, то муситиме заплатити $10 млн компенсації.


Переможець цього бою Усик – Ф'юрі стане першим абсолютним чемпіоном у гевівейті з 1999 року. Досі в надважкій вазі ніхто не об'єднував одразу чотири основних титули.


Крім того, стала відома дата реваншу українця та британця. За словами редактора TalkSPORT Майкла Бенсона, поєдинок заплановано на 12-13 жовтня 2024 року в Ер-Ріяді. На  його кону стоятимуть три з чотирьох чемпіонських поясів.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background