Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Першим фіналістом Східної конференції НХЛ стала Кароліна

Першим фіналістом Східної конференції НХЛ стала Кароліна

Плей-оф Кубка Стенлі-2023 наближається до закінчення. Четверта перемога у серії ХК «Кароліна Гаррікейнз» зробила їх фіналістами Східної конференції Національної хокейної ліги (НХЛ).

Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

Варто зазначити, що домашній матч «Гаррікейнз» проти «Нью-Джерсі Девілз» не був легким. Гості відкрили рахунок під кінець першого періоду – Мерсер у дотик замкнув передачу Маєра на дальній стійці.

Статус-кво «Кароліні» вдалося на старті другої 20-хвилинки. Слевін підступним кидком від синьої лінії застав зненацька голкіпера суперника. Згодом «Девілз» реалізував більшість – Маєр класно розібрався на добиванні після кидка Гемілтона. Однак «Гаррікейнз» вдалося вдруге відігратися, коли Бернс «прошив» воротаря кидком від правого борту.

Вирішальну перемогу для «Кароліни» вирвав Фаст у овертаймі, оформивши третю шайбу пострілом із правої зони вкидання.

У другому матчі ігрового дня «Даллас Старз» обіграв «Сіетл». Це третя перемога «Старз» у серії. Наступний матч пройде на майданчику суперника у ніч проти 14 травня.

НХЛ. Плей-оф

  • Кароліна Гаррікейнз – Нью-Джерсі – 3:2 ОТ (0:1, 2:1, 0:0, 1:0).

Серія – 4:1

  • Даллас Старз – Сіетл Кракен – 5:2 (2:0, 1:2, 2:0).

Серія – 3:2.

У ніч проти суботи буде відомо, хто стане суперником «Кароліни» у фіналі. Так, «Флорида Пантерз» достатньо перемогти на ивїзді «Торонто Мейпл Ліфс», щоб стати другим фіналістом конференції. Наразі «Пантерз» ведуть у серії 3:1.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background