Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Визначилися пари Фіналу чотирьох Кубка України з баскетболу

Визначилися пари Фіналу чотирьох Кубка України з баскетболу

Завершилися чвертьфінальні матчі Кубку України з баскетболу серед чоловіків. Заключна гра цієї стадії пройшла 3 березня.


Так, першим півфіналістом став слобожанський «Прометей», який цей сезон проводить у другому дивізіоні. Від початку турніру лідери Вищої ліги здолали «Ніко-Баскет» (84:76) та «Політехніку-Галичину» (88:44).


У лютому до слобожанців доєднався «Київ-Бакет». Цей клуб стартував на турнірі з дербі проти «Селф-Мейда» (88:85 після овертайму), а згодом залишив поза розіграшем Кубка представника еліти «Рівне» (107:80).


Другим клубом Суперліги у Фіналі чотирьох став «Старий Луцьк», який спершу мінімально переміг «Запоріжжя» (84:83), а у чвертьфіналі переграла «Прикарпаття-Говерлу» (69:64).


Останнім у четвірці фіналістів став «Дніпро». У березні на домашньому майданчику дніпряни розгромили «БІПу» (101:71) та «Черкаських Мавп» (90:70).


Жеребкування неділі, 3 березня, визначило пари команд, що розіграють між собою путівки до фінального матчу. Результати повідомила Федерація баскетболу України.


Кубок України з баскетболу: розклад півфіналів. 9 березня

  • 14:00 Київ-Баскет – Прометей
  • 17:00 Старий Луцьк – Дніпро.


Фінальний матч відбудеться 10 березня. Всі матчі Фіналу чотирьох відбудуться в Києві на майданчику Палацу спорту «Венето».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background