Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Офіційно: Андрій Шевченко – новий президент УАФ

Офіційно: Андрій Шевченко – новий президент УАФ

Новим президентом Української асоцаіції футболу (УАФ) обрано Андрія Шевченка. 


Про це стало відомо на позачерговому XXVI Конгресі УАФ, який проходить у столчному Будинку футболу.


Шевченко вступив на посаду завдяки голосуванню абсолютною більшістю голосів. Це сталося відразу після того, як він виступив із трибуни та представив свою програму – «9 кроків для розвитку українського футболу».


Кандидатуру Андрія підтримали щонайменше 19 постійних колективних членів організації із 27 (а за словами віце-президента Вадима Костюченка — 23).

Таким чином він став безальтернативним кандидатом у президенти керівного футбольного органу України.


Першим віце-президентом Асоціації став Павло Бойчук. Чинний головний тренер збірної України Сергій Ребров, а також Олександр Шевченко, отримали посади віце-президентів.


Крім того, було обрано нових членів Виконавчого комітету організації кількістю вісім осіб. Його склад: Сергій Владико, Олександр Каденко, Євген Дикий, Микола Павлов, Катерина Монзуль, Андрій Полтавець, Артем Стоянов та Олександр Зінченко.


Нагадаємо, 12 грудня 2023 року Шевченка було офіційно висунуто в кандидати на посаду президента УАФ. Він прийняв пропозицію балотуватися на відповідальну посаду, взявши час на підготовку програми та підбір команди.


Андрій Павелко, який формально перебував до останнього моменту на посаді президента УАФ, продовжує перебувати під вартою. Нещодавно Шевченківський районний суд Львова продовжив його перебування у СІЗО до 16 лютого 2024 року. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background