Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: вечір розгромів, лідер на Півночі

НХЛ: вечір розгромів, лідер на Півночі

У НХЛ триває стадія чвертьфіналів плей-офф Кубка Стенлі. Минулої ночі відбулися два матчі. Обидва закінчилися розгромними перемогами, але якщо в одній серії переможець практично забезпечив місце в півфіналі, то в другій парі інтрига закручується.

У Північному дивізіоні «Монреаль Канадієнс» остаточно захопили ініціативу і близькі до того, щоб достроково завершити серію проти «Вінніпег Джетс». Домінування «Канадієнс» на льоду тривало всі 3 періоди, кожен з яких вони виграли. «Джетс» змогли лише імітувати боротьбу, закинувши шайбу в другому періоді, але вже в кінцівці зустрічі команда з Монреаля остаточно гарантувала собі перемогу в матчі. Підсумковий результат – 5:1 і 3:0 в серії на користь «Канадієнс».

У другій серії, матч якої відбувся минулої ночі, триває напружена битва. «Вегас Голден Найтс» змогли виграти другий матч поспіль і зрівняти рахунок у серії проти «Колорадо Евеланш». В 1-му періоді команди обмінялися голами, але вже в 2-му ігровому відрізку «Найтс» окреслили свою перевагу, закинувши дві шайби. Ще двічі команда з Лас-Вегаса відзначилася і в 3-му періоді. Поєдинок закінчився з рахунком 5:1, і рахунок у серії став 2:2.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background