Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: розгром у Вегасі

НХЛ: розгром у Вегасі

Півфінали Національної Хокейної Ліги тривають, і в сезоні 2020/21 вони виходять дуже напруженими. В серії між «Монреаль Канадієнс» і «Вегас Голден Найтс» рахунок після 4 матчів був рівним. Серія повернулася в Вегас і принесла досить несподіваний результат. «Канадієнс» не просто виграли матч, а зробили це дуже впевнено.

Гра для «Голден Найтс» не задалася з самого початку, господарі пропустили вже на 8 хвилині 1 періоду. Гості змогли забити зусиллями Котканіємі. У другому періоді ситуація для «Монреаля» стала ще кращою, гості закинули ще дві шайби. На 6 хвилині відзначився Стаал, а на 9 хвилині Кофілд реалізував більшість «Канадієнс». У фінальному відрізку «Голден Найтс» спробували почати камбек, і закинули на 4 хвилині шайбу, зусиллями Пачіоретті. Однак «Канадієнс» більше нічого не дозволили супернику, а в кінцівці матчу забили ще раз – шайба на рахунку Руї.

Підсумковий рахунок зустрічі 1:4 на користь «Монреаль Канадієнс» і 2:3 в серії. Шостий матч серії відбудеться в Канаді. У разі перемоги «Голден Найтс», сьомий матч відбудеться у Вегасі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background