Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: півфіналісти відомі

НХЛ: півфіналісти відомі

Минулої ігрової ночі в Національній Хокейній Лізі офіційно завершилася стадія чвертьфіналів. Останню путівку в 6 матчі серії оформили «Вегас Голден Найтс». Після невдалого старту серії проти «Колорадо Евеланш», яка почалася з рахунку 2:0, хокеїсти зі штату Невада зуміли переломити хід подій, здійснили камбек і виграли 4 матчі поспіль.

Шостий матч серії відбувся в Лас-Вегасі, і почався він для «Голден Найтс» невдало, «Евеланш» відкрили рахунок вже на 23 секунді зустрічі, відзначився Тейвз. Але господарі швидко зрівняли рахунок і вже до кінця першого періоду вели в рахунку, зусиллями Холдена і Карлссона. Другий період пройшов у впертій боротьбі і завершився з рахунком 2:2. На шайби гравців «Евеланш» Рантанена на 3 хвилині і Бураковскі на 17 хвилині, хокеїсти з Лас-Вегаса відповіли голами Колесара і П'єтранжело на 14 і 19 хвилинах відповідно. В останньому періоді господарі відзначилися ще двічі, забили Карр'єр і Пачіоретті на 11 і 16 хвилинах. Підсумковий рахунок зустрічі – 6:3 на користь «Голден Найтс» і 4:2 в серії, і команда з Лас-Вегаса стала переможцем Західного дивізіону.

У півфіналі команду з Лас-Вегаса очікує битва проти переможців Північного дивізіону – «Монреаль Канадієнс». У другій півфінальній серії зійдуться тріумфатори Центрального і Східного дивізіонів – «Тампа-Бей Лайтнінг» і «Нью-Йорк Айлендерс».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background