Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: визначився перший півфіналіст

НХЛ: визначився перший півфіналіст

У Національній хокейній лізі триває стадія чвертьфіналів. Чергова ігрова ніч дозволила визначити першого учасника півфіналу Кубка Стенлі. Щасливчиками стали хокеїсти «‎Монреаль Канадієнс», які не тільки пройшли «‎Вінніпег Джетс», а й отримали додатковий час для відпочинку перед півфінальними поєдинками.

У четвертому матчі серії «‎Джетс» чинили найсерйозніший опір і програли лише в овертаймі. Після 1-го періоду «‎Канадієнс» вели в рахунку 2:0, і здавалося, що їм вдасться здобути чергову легку перемогу. Однак хокеїсти з Вінніпега змогли нав'язати боротьбу і відіграти дві шайби в 2-му періоді. До фінальної сирени рахунок не змінився, через що командам довелося грати овертайм, де більше пощастило команді з Монреаля. Підсумковий рахунок 3:2 на користь «Канадієнс», які перемогли в серії 4:0, і тепер зможуть відпочити, поки їх суперники продовжують з'ясовувати стосунки.

В іншій парі, яка провела поєдинок минулої ігрової ночі, ситуація зворотна. Там інтрига тільки закручується. Серія між «‎Бостон Брюінз» та «‎Нью-Йорк Айлендерс» знову переїхала в Массачусетс і гостям вдалося виграти перший матч. В 1-му періоді зустрічі команди обмінялися шайбами, а в другому «Айлендерс» змогли закинути тричі, на що «Брюінз» відповіли тільки одним голом. У 3-му періоді господарі спробували зробити камбек і закинули 2 шайби, але пропустили ще раз, і в підсумку поступилися. Підсумковий рахунок матчу 4:5 на користь «Айлендерс» і 2:3 на користь команди з Нью-Йорка в серії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background