Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: помста в Тампі

НХЛ: помста в Тампі

Минулої ігрової ночі в НХЛ відбувся другий матч півфінальної серії між «Тампа-Бей Лайтнінг» і «Нью-Йорк Айлендерс». Команда з Нью-Йорка, яка вже не раз дивувала в цьому сезоні, здивувала і в першому матчі протистояння, здобувши несподівану перемогу. Господарям потрібно було відіграватися, і вони це зробили досить впевнено.

«Лайтнінг» взялися за справу з 1 періоду. Вже на 8 хвилині Поінт відкрив рахунок у матчі. Але «Айлендерс» не збиралися здаватися без бою, і зрівняли рахунок вже на 13 хвилині, шайба на рахунку Нельсона. Повернути собі лідерство «Лайтнінг» змогли у 2 періоді, коли на 13 хвилині відзначився Палат. У фінальному ігровому відрізку господарі нарощували перевагу. Спочатку Рутта закинув 3-ю шайбу у ворота «Айлендерс» на 2 хвилині, а потім Хедман на 9 хвилині реалізував більшість, і довів рахунок до розгромного. Гості змогли відіграти ще одну шайбу зусиллями Барзала, але цього було недостатньо.

Підсумковий рахунок зустрічі – 4:2 на користь «Лайтнінг», які змогли зрівняти рахунок у серії. Тепер за рахунку 1:1 серія переїжджає в Нью-Йорк, і наступні 2 матчі приймуть вже «Айлендерс».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background