Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: Коламбус вирвав перемогу над Вінніпегом, шоста поразка Детройта

НХЛ: Коламбус вирвав перемогу над Вінніпегом, шоста поразка Детройта

Детройт Ред Вінгс зазнали чергової поразки, яка стала вже шостою поспіль, а Коламбус вклинився в боротьбу за третє місце в Західній конференції.

Детройт Ред Вінгс підвищує шанси на перший вибір на драфті

Детройт Ред Уінгз закріплюється в статусі гіршої команди поточного сезону НХЛ. Цього разу команда з «Міста Моторів» поступилася Міннесоті, і ця поразка стала вже шостою поспіль. Хоча починалося все для «Крил» вельми оптимістично. Вже на третій хвилині Філліп Задіна відкрив рахунок в матчі. Уайлд відігралися вже через хвилину, зусиллями Джордана Грінвей з передачі Дамба. Однак під завісу першого періоду Задіна зробив дубль, і на першу перерву команди пішли за рахунку 2: 1.

Однак у другому періоді казка для Ред Вінгс закінчилася. Детройт провалився і пропустив відразу три шайби від Цуккареллі, Закері та Стаала. Незважаючи на всі зусилля, "Крилам" не вдалося навіть скоротити відставання від Міннесоти.

Підсумкова перемога Уайлд 4:2 дозволила Міннесоті повернутися в гонку за плей-офф. Команда відстає від Едмонтона, Калгарі, Арізони і Вегаса, які розташувалися з 5 по 8 сходинку, всього на 5 очок. Боротьба за плей-офф на Заході обіцяє бути спекотною. Що стосується Детройта, Ред Вінгс значно підвищили свої шанси в майбутній лотереї перед драфтом. Команда з «Міста Моторів» прямо зараз є найгіршою в НХЛ, відстаючи від аутсайдера Західної конференції Лос-Анджелеса на 13 очок.

Коламбус вирвав перемогу у Вінніпегу

Коламбус продовжує успішний відрізок в Лізі. За останні 12 матчів Блю Джекетс поступилися лише двічі, і ще дві зустрічі виграли в овертаймі. Чергову перемогу, вже шосту поспіль, команда зі штату Огайо здобула над Вінніпегом, перестрілявши Джетс з рахунком 4:3.

Протягом двох періодів команди постійно обмінювалися шайбами, причому Коламбус перебував у статусі наздоганяючого. Рахунок відкрив Мейсон Епплтон вже на третій хвилині зустрічі, проте всього через хвилину господарі відігралися зусиллями Джонса. Проте, на першу перерву команди пішли за переваги Вінніпега - шайба на рахунку Кайла Коннора.

Ледь команди знову вийшли на лід, як Блю Джекетс відігралися вдруге в матчі. Олівер Бйоркстранд в перший раз в матчі засмутив Броссуа. Перестрілка продовжилась тим, що гості в третій раз в грі вийшли вперед, Піонкі реалізував більшість. Однак уже через 2 хвилини за аналогічне дисциплінарне покарання постраждав Вінніпег - Нюквіст також реалізував більшість.

У третьому періоді точилася вперта боротьба, однак більш успішними все-таки виявилися господарі. Бйоркстранд оформив дубль. Підсумкова перемога Коламбуса 4:3. Джекетс ділять 5-6 місце з Тампа на Сході, і поступаються 1 очко Айлендерс і 5 балів Піттсбургу. Джетс терплять четвертої поразки поспіль, і залишаються на десятій сходинці. Вінніпегу дуже допомогли синхронні програші конкурентів - Калгарі, Арізони, Вегаса і Чикаго, тому матч з Коламбусом не позначився на їх перспективах.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background