Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НХЛ: Кароліна та Даллас знищили суперників у серіях Кубка Стенлі

НХЛ: Кароліна та Даллас знищили суперників у серіях Кубка Стенлі

Матчі другого раунду плей-оф Кубка Стенлі-2023 завершилися на користь гостей – «Кароліна Гаррікейнз» розгромила «Нью-Джерсі Девілз», а «Даллас Старс» обіграв «Сіетл Кракен».

Так, у Ньюарку «Девілз» вдалося розпочати зустріч з шайби на 115-й секунді, яку у ворота суперника відправив Хʼюз. На що «Кароліна» не забарилася із відповіддю від Нечаса, який переграв воротаря на «пʼятаку» у стрімкій атаці, під кінець першого періоду.

У другій 20-хвилинці чеський нападник «Гаррікейнз» оформив дубль – проштовхнув шайбу за лінію із центральної зони. Далі Пеші забив кидком із середньої дистанції, Фаст вдало зіграв на добиванні, а Бернс влучно кинув із правої зони після передачі Котканіємі.

Мартінук добив «Нью-Джерсі», реалізувавши момент у контратаці правим краєм. Безгольовий третій період лише підкреслив нокаут «Девілз».

У нішому поєдинку хокеїсти «Кракен» дозволили «Далласу» зрівняти рахунок у серії.

Ключовою стала друга 20-хвилинка. Упродовж неї «Старз» змогли закинути чотири шайби зусиллями Харлі, Домі, Павелскі та Хінца.

Дубль Шварца та гол Ларссона додали «Сіетлу» надії, але шайба Домі в порожні ворота ствердила домашню поразку вашингтонців.

Результати вечора в НХЛ:

  • Нью-Джерсі – Кароліна – 1:6 (1:1, 0:5, 0:0). Серія – 1:3.
  • Сіетл – Даллас – 3:6 (0:1, 1:4, 2:1). Серія – 2:2.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background