Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: інтрига у фіналі закручується

НБА: інтрига у фіналі закручується

У ніч на понеділок у Національній баскетбольній асоціації продовжили з'ясовувати стосунки фіналісти. «‎Фінікс Санс» після двох перемог на своєму паркеті приїхали в гості до «Мілуокі Бакс», в надії на третю перемогу, яка максимально наблизить їх до чемпіонських кілець. Однак баскетболісти зі штату Вісконсін не мають наміру здаватися, і перший домашній матч на своїй арені вони виграли.

Початок матчу вийшов непоганим для «‎Санс». Вони виграли першу чверть з перевагою в 3 очки. Однак «‎Бакс» зробили ривок у другій і третій чвертях. Перед останнім ігровим відрізком вони вели в рахунку з різницею 22 очки. Гості в четвертій чверті змогли відіграти всі 2 очки. Найбільший внесок у перемогу господарів вніс Янніс Адетокумбо, який зробив дабл-дабл (41 очко + 13 підбирань). Його активно підтримував Холідей, який до фінальної сирени набрав 21 очко.

Підсумковий рахунок матчу 120:100 на користь «Мілуокі Бакс», а рахунок у серії став 2:1 на користь команди з Фінікса. Четвертий матч між цими командами також пройде в Мілуокі, а потім команди відправляться в Арізону.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background