Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: Михайлюк у Селтікс втретє поспіль провів матч без результативних дій

НБА: Михайлюк у Селтікс втретє поспіль провів матч без результативних дій

Український баскетболіст «Бостон Селтікс» Святослав Михайлюк втретє поспіль провів матч без результативних у Національній баскетбольній асоціації (НБА). У цьому поєдинку бостонці зазнали поразки від «Голден Стейт Ворріорз» (ОТ 126:132) та перервали серію з п'яти перемог.


Варто зазначити, що впродовж переможної серії українець лише раз з'являвся на майданчику, зігравши понад п'ять хвилин у зустрічі проти «Орландо Меджик» (128:111), але результативними діями також не відзначився. Більше того, у грі проти «Ворріорз» Святослав підійшов з двома зіграними поєдинками в 11 останніх матчах команди – в жодному з них він не мав результативних дій.


У цьому матчі Михайлюк провів на майданчику понад дві хвилини. Впродовж цього часу українець виконав один неточний кидок із-за дуги. Так, у матчі проти «Голден Стейт» український баскетболіст у третьому поєдинку в 12 матчах команди залишився без результативних дій. Впродовж цих зустрічей баскетболіст провів на майданчику сумарно 9:49 хвилини.


Після поразки від «Ворріорз» команда Михайлюка продовжує лідирувати у турнірній таблиці Східної конференції з 20 перемогами у 26 матчах. Наступний поєдинок «Бостон» проведе 21 грудня проти «Сакраменто Кінгз» Олексія Леня.


Нагадаємо, 26-річний українець грає в НБА з 2018 року, коли восени дебютував за «Лос-Анджелес Лейкерс» на рівні регулярного чемпіонату.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background