Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: Михайлюк зіграв свій найдовший матч у новому сезоні Ліги

НБА: Михайлюк зіграв свій найдовший матч у новому сезоні Ліги

Український баскетболіст Святослав Михайлюк провів свій шостий матч у новому сезоні Національної баскетбольної асоціації (НБА). Його команда «Бостон Селтікс» на виїзді перемогла «Філадельфію Севенті Сіксерс» – 117:107.


Особистий рекорд результативності в сезоні Михайлюк оновив у своєму другому матчі – проти «Індіана Пейсерз». На початку листопада новачок «Селтікс» набрав п'ять очок за 11 хвилин на майданчику.


Зустріч у «Філадельфії» захисник розпочав на лаві запасних і доєднався до команди на наприкінці першої чверті поєдинку.


Святослав вийшов на майданчик за 2:56 хвилини до закінчення стартового ігрового відрізку. У складі гостей замінив форварда Сема Гаузера.


Зазначимо, що перші очки Михайлюк заробив після 20 секунд ігрового часу, реалізувавши перший з трьох своїх дальніх кидків у матчі. До кінця чверті Святослав додав ще два очки з-під кошика суперників після власного підбирання у трисекундній зоні.


Українець також узяв участь у другій половині матчу. З майданчика він пішов за 7:22 хвилини до завершення ігрового часу.


15 хвилин на майданчику – це новий рекорд сезону для Святослав в ігровій кампанії 2023/24. За відведений час українець набрав п'ять очок, виконав по одному підбиранню і перехопленню.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background