Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: Фінал плей-оф розпочався з перемоги Денвера над Маямі

НБА: Фінал плей-оф розпочався з перемоги Денвера над Маямі

Фінал плей-оф Національної баскетбольної ліги (НБА) розпочався з домашньої перемоги «Денвер Наггетс» над «Маямі Гіт» – 104:93.

З перших хвили зустрічі господарі майданчик почали рішуче вибудовувати власну перевагу. Як наслідок, за підсумками стартової чверті «Наггетс» вдалося відірватися на 9 пунктів.

У другій 12-хвилинці суперники спробували нав'язати конкуренцію. Флоридцям вдалося трохи скоротити відставання. Однак колектив з Денверу знову додав обертів, йдучи на велику перерву з гандикапом +17.

Третя чверть була більш-менш рівною. Очевидно, хлопці Майкла Мелоуна почали грати з огляду на рахунок, але навіть робота у такому економ-режимі дозволила додати гостям ще 4 пункти переваги. Адебайо та компанія фактично «включилися» лише в останні 12 хвилин.

Вигравши старт, коли вдалося скоротити відрив до 9 очок, «Гіт» повернувся до гри. Однак це враження виявилося хибним. Ближче за психологічну межу у 10 пунктів «Наггетс» флоридців так і не підпустив.

НБА. Плей-офф. Фінал

  • Денвер Наггетс – Маямі Гіт – 104:93 (29:20, 30:22, 25:21, 20:30),

Серія – 1:0.

Отже, денверці повели у серії до чотирьох перемог. Другий матч відбудеться у ніч проти понеділка, 5 червня.

Найрезультативнішим у матчі став лідер «Денвера» Нікола Йокіч, який знову оформив трипл-дабл – 27 очок, 10 підбирань та 14 передач. Трохи гіршим виявився його опонент – центровий «Маямі» Бем Адебайо (26 пунктів, 13 підбирань і 5 асистів).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background