Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

НБА: Чинний MVP Ембіід встановив рекорд сезону за результативністю у Лізі

НБА: Чинний MVP Ембіід встановив рекорд сезону за результативністю у Лізі

Джоел Ембіід, чинний MVP Національної баскетбольної асоціації (НБА), набрав 70 очок на користь «Філадельфія Севенті Сіксерс» у матчі проти «Сан-Антоніо Сперс». Його перемогла з рахунком 133:123.


Зауважимо, що цього сезону «Філадельфія» посідає третє місце в таблиці Східної конференції і претендує на місце в плей-оф. Ембіід залишається лідером команди і відіграв надважливу роль у домашній перемозі над «шпорами».


«Насправді я був злий на себе — не реалізував багато легких кидків, які вдавалися мені весь сезон», – наголосив Ембіід.


Як зіграв Ембіід проти «Сан-Антоніо Сперс»


Джеол набрав 70 очок – більше, ніж решта гравців його команди разом за 37 хвилин на майданчику. Також він реалізував 24 із 41 кидка з гри (триочкові – лише 1/2). Набрав ще 21 очко з лінії штрафних кидків.


Камерунець додав до набраних очок 18 підбирань і оформив даблдабл. Віддав п'ять результативних передач, виконав по одному перехопленню та блокшоту.


Зауважимо, що Ембіід провів найрезультативніший матч серед усіх гравців НБА в сезоні 2023/24. Досі рекорд змагального року належав Яннісу Адетокумбо – 64 очки в грудневому матчі «Мілвокі Бакс» проти «Індіана Пейсерс».


Чинний MVP ліги набирає щонайменше 30 очок у 21 матчі поспіль. Його середня результативність у нинішньому сезоні становить 35 очок – за цим показником Ембіід йде на особистий рекорд у сезоні.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background