Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Названо потенційних суперників України у наступному матчі Кубка Девіса

Названо потенційних суперників України у наступному матчі Кубка Девіса

Відбулися перші матчі Кубка Девіса у 2024 році. Збірна України також брала у них участь і у кваліфікації боролася за історичний для себе вихід у фінальний раунд турніру.


Суперником синьо-жовтих у першому протистоянні цього року стала збірна США. Зустріч між командами закінчилася «сухою» поразкою України з рахунком 0:4.


Після завершення всіх матчів Кубка Девіса визначився повний список команд, які разом з Україною гратимуть у матчі плей-оф Першої Світової групи. Після оновлення рейтингу збірних було сформовано перелік сіяних та несіяних.


Так, за підсумками оновленого рейтингу збірних Україна потрапила до переліку несіяних команд. Найрейтинговішою збірною є Сербія.

  • Сіяні: Сербія, Хорватія, Швеція, Казахстан, Республіка Корея, Швейцарія, Угорщина, Португалія, Австрія, Боснія і Герцеговина, Ізраїль, Колумбія.
  • Несіяні: Китайський Тайбей, Японія, Норвегія, Туреччина, Данія, Перу, Україна, Індія, Греція, Литва, Польща, Єгипет.


Команда Колумбії – одна з потенційних суперниць нашої збірної. Саме колумбійців українці обіграли у вересні 2023 року за право зіграти у кваліфікації Кубка Девіса.


Суперник збірної України у плей-оф Першої Світової групи визначиться 8 лютого під час жеребкування (початок – о 13:00 за київським часом). Самі поєдинки відбудуться у вересні 2024 року.


Переможці плей-оф раунду потраплять у кваліфікацію, де гратимуть за право виходу у фінальний раунд Кубка Девіса. Ті ж команди, що програють, опустяться у Першу Світову групу.


Нагадаємо, чинним чемпіоном Кубка Девіса є збірна Італії, яка у минулорічному фіналі завдала поразки Австралії.


Зауважимо також, що збірні Росії та Білорусі були усунені від участі у Кубку Девіса після вторгнення в Україну.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background