Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Названа дата бою Усика з Чисорою

Названа дата бою Усика з Чисорою

Поєдинок відбудеться 31 жовтня

Британський промоутер Едді Хірн, в маєтку якого під Лондоном росіянин Олександр Повєткін сенсаційно нокаутував Ділліана Уайта, назвав дату бою українця Олександра Усика і британця Дерека Чісори.

«31 жовтня - це визначенанами дата бою між Усиком і Чисорою. Нам надходить багато дзвінків з цього приводу, і зараз є тиск, щоб провести бій якомога швидше», - розповів функціонер в інтерв'ю сайту Boxing Scene.

Раніше промоутер включив майбутній бій нашого співвітчизника в число трьох головних поєдинків, які він мав організувати після карантину.

«Бій Усик - Чісора дуже важливий. Коли вся ця ситуація розпочалася, то у мене було три головні поєдинки, які потрібно було організувати. Це Уайт - Повєткін, Усик - Чисора і Джошуа - Пулєв (планувався на 20 червня, але був перенесений через коронавирус. - «Факти»). Щоб переконатися, що інші бої мають шанси, давайте рухатися вперед», - зазначав Хірн в коментарі Sky Sports.

Бій між Усиком і Чисорою має стати другим для нашого співвітчизника в суперважкій вазі. Спочатку поєдинок міг відбутися в березні-квітні, потім був перенесений на 23 травня, а згодом і зовсім відкладений на невизначений термін у зв'язку з коронавірусом.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background