Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Призначено членів Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей

Призначено членів Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей

Комісію з регулювання азартних ігор і лотерей очолив Іван Рудий, повідомив в своєму телеграм-каналі міністр Кабміну Олег Немчінов.

На посади членів Комісії було обрано Олена Водолажко і Євген Гетьман.

Олег Немчінов позитивно охарактеризував першого керівника Комісії, зазначивши, що він є учасником АТО.

"Він має досвід і знання в сфері менеджменту, міжнародних відносин і фінансів. Учасник бойових дій. Входив до складу національної збірної України на" Іграх Нескорених "в Нідерландах", - розповів Немчинов.

Про Олену Водолажко відомо, що вона професійний адвокат, член Асоціації правників України, має значний досвід роботи в держорганах, а також досвід співпраці з госрегуляторнимі органами по розробці і впровадженню регуляторних актів.

Євген Гетьман, за словами міністра, має досвід в напрямку міжнародного співробітництва, в тому числі з НАТО (координатор міжнародних проектів), досвід роботи в регуляторних органах і досвід керівництва комунальними та приватними підприємствами.

В цілому взяти участь у відборі виявили бажання 378 осіб. До співбесіди було допущено 42, з них 20 осіб подали документи на посаду голови Комісії, 32 - на посади членів Комісії. На посаді ще чотирьох членів Комісії оголосять додатковий відбір.

Нагадаємо, у вересні 2020 року Кабінет міністрів створив Комісію з регулювання азартних ігор і лотерей з 230 чоловік, завданням якої стане видача, відновлення, переоформлення та призупинення ліцензій для грального бізнесу.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background