Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

NAVI зіграє проти Complexity на BLAST Premier Spring Groups

NAVI зіграє проти Complexity на BLAST Premier Spring Groups

Український кіберспортивний колектив Natus Vincere зіграє проти Сomplexity на BLAST Premier: Spring Groups 2024. Зустріч розпочнеться о 15:30 та пройде у форматі best of 3.


Про це повідомляє сайт команди.

Два дні тому NAVI кваліфікувались на РМР зі статистикою 3-0. На своєму шляху наш колектив розчарував ECSTATIC (13 : 6 Inferno), 9 Pandas (13 : 6 Anubis) та Outsiders (2 : 0).

Сomplexity у своєму регіоні також стали першою командою, якій вдалося пройти у наступну стадію відборів: склад впоралася з FLUFFY AIMERS (13:1 Ancient), NRG (25 : 21 Ancient) та Party Astronauts (2 : 0).

Востаннє «Народжені Перемагати» зустрічалися з Сomplexity в чвертьфіналі BLAST Premier Fall Final 2023, де сильнішим виявився американський колектив.

Нагадаємо, цього року кваліфікуватися на BLAST Premier: Spring Final 2024 стало складніше: замість трьох команд із кожної групи вийдуть лише по два склади. Переможці заберуть прямі запрошення на весняні фінали, а колективи, які посядуть другі місця в групах, виступлять у стадії Play-In, де будуть розіграні тільки два слоти на BLAST Premier: Spring Final 2024.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background