Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

NaVi здобули перемогу на IEM Cologne 2021 по CS:GO

NaVi здобули перемогу на IEM Cologne 2021 по CS:GO

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NaVi) здобула чергову велику перемогу. На цей раз NaVi зуміли перемогти на турнірі IEM Cologne 2021, який проводився по CS:GO.

У фіналі NaVi протистояла команда G2. Цей суперник вважається зручним, оскільки ще до локдауну ці команди зустрічалися тричі, і всі три матчі залишилися за NaVi. Регламент турніру передбачав матч до 3 виграних карт (максимум 5 карт). Однак українській команді стільки не знадобилося. Вони зуміли здобути суху перемогу, вигравши 3 поспіль карти, і здобули головний приз турніру.

Сумарний призовий фонд турніру становив $1 000 000. За перемогу на IEM Cologne 2021, NaVi отримали $400 000. MVP турніру став Олександр s1mple Костильов. Він зумів домогтися рекорду за кількістю ейсів (вбивств всіх 5 суперників на карті), всього у нього набралося їх 5.

Наступним турніром, на якому можна буде побачити NaVi, є ESL Pro League. Він стартує вже 16 серпня. Однак головний турнір з CS: GO буде проведений в жовтні – PGL Major Stockholm. На ньому буде розіграний призовий фонд у розмірі $2 000 000.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background