Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Наполі мають намір запропонувати за Судакова 50 млн євро

Наполі мають намір запропонувати за Судакова 50 млн євро

Італійський ФК «Наполі» планує запропонувати за трансфер українського півзахисника донецького «Шахтаря» Георгія Судакова 50 млн євро.


Про це інформує Calcionapoli1926.


«Неаполітанці» розуміють, що донеччани хочуть досягти максимальної суми за гравця і тому, у разі відмови «гірників», вийдуть з перегонів за Судакова.


У березні стало відомо, що взимку «Шахтар» отримав пропозиції від «Ювентуса» та «Наполі». Також повідомлялося, що оточення півзахисника веде переговори з «Манчестер Сіті», «Ліверпулем», «Барселоною» та «Баварією».


Останніми, хто провів переговори з представниками Судакова, були «Челсі» та «Тоттенгем». За словами генерального директора «Шахтаря» Сергія Палкіна, влітку  українець обов’язково перейде до європейського топ-клубу.


Нагадаємо, у лютому донеччани офіційно продовжили контракт з Георгієм. Новий договір розрахований до 31 грудня 2028 року. Прописана у контракті клаусула 21-річного футболіста складає 150 млн євро.


Судаков у нинішньому сезоні зіграв 34 матчі у всіх турнірах. На його рахунку – десять голів та шість асистів.


«Шахтар» оформив «золотий дубль», вигравши УПЛ та Кубок України. Наполі за тур до завершення сезону у Серії А йде на 10-й позиції.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background