Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Розпочався продаж квитків на контрольний матч Україна – Польща

Розпочався продаж квитків на контрольний матч Україна – Польща

Стартував продаж квитків на контрольний матч між Україною та Польщею, який відбудеться 7 червня у Варшаві на  Національному стадіоні.


Про це повідомляє Українська асоціація футболу (УАФ).


Відомо, що для вболівальників української команди квитки продаються у три сектори: G9, G10, G11. Продаж тікетів триватиме до 19 травня. Вартість одного квитка – 180 злотих (1 785 грн). Один вболівальник може придбати до чотирьох квитків.


Нагадаємо, «синьо-жовті» запланували на червень три товариські матчі. Підопічні Сергія Реброва спершу зустрінуться зі збірною Німеччини 3 червня у Нюрнберзі, а потім зіграють у Кишиневі зі збірною Молдови 11 червня.


Збірна України у груповому етапі ЧЄ-2024 зіграє у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією. Перший матч команда Сергія Реброва проведе із Румунією 17 червня. 


Також відкритий продаж квитків на матчі синьо-жовтих на Євро-2024. Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background