Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

На бій Уайлдера з Ф'юрі пустять глядачів

На бій Уайлдера з Ф'юрі пустять глядачів

Організатори поєдинку розраховують на 10-15 тисяч уболівальників

Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум поділився планами на третій бій між Тайсоном Ф'юрі і Деонтеєм Уайлдером. За його словами, поєдинок можуть побачити до 15 тисяч глядачів.

«Ми хочемо провести бій 19 грудня на арені Allegiant в Лас-Вегасі. Всіма силами це просуваємо, в тому числі з огляду на безпеку і коронавірус. Ми говоримо з міською владою, з (керівництвом команди НФЛ) «Лас-Вегас Рейдерс». Сповнені оптимізму і віримо, що зможемо провести бій в Неваді», - заявив Боб Арум.

88-річний промоутер сподівається, що поєдинок двох важковаговиків зможуть побачити від 10 до 15 тисяч глядачів.

Спочатку третій бій Ф'юрі й Уайлдера був запланований на середину літа, але його перенесли через пандемію коронавируса, пише «Спортарена». Також обговорювалося, що потенційно він може відбутися лише в лютому 2021 року.

У минулому лютому Тайсон нокаутував Деонтея, відібравши у нього чемпіонський титул WBC, а перший їхній бій 2018 року завершився внічию.

Якщо поєдинок з Уайлдером з якоїсь причини все ж не відбудеться, то британцеві належить зустрітися з обов'язковим претендентом на його титул Ділліаном Уайтом.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background