Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

На Бензему претендують Арсенал та Челсі

На Бензему претендують Арсенал та Челсі

Англійський ФК «Арсенал» опрацьовує варіант із орендою форварда саудівського «Аль-Іттіхада» Каріма Бензема до кінця сезону. Також на француза претендує «Челсі».


Про це повідмоляє TEAMtalk.


Відомо, що  в обох лондонських клубів є проблеми із забивним центрфорвардом, і 36-річний Бензема міг би стати цікавим варіантом вирішення проблем.


Клуби АПЛ намагаються скористатися ситуацією – головний тренер Марсело Гальярдо усунув Каріма від зимового турніру у Дубаї. Раніше повідомлялося, що Бензема залишив Саудівську Аравію, невдоволений відсутністю зимового трансферного посилення. 


«Аль-Іттіхад» посилено торгує в «Атлетіко» Анхеля Корреа, який також може закрити позицію форварда.


За даними журналіста Бена Джейкобса, запит від «Манчестер Юнайтед» щодо француза був відхилений, а з боку «Челсі» предметного інтересу і не було. Попри конфлікт з тренером, шанси на те, що Бензема взимку нікуди не піде, досить високі.


Нагадаємо, власник Золотого м’яча-2022 перейшов до «Аль-Іттіхаду» в липні минулого року. Бензема зіграв 20 матчів за клуб із Саудівської Аравії у всіх турнірах, забивши 20 голів та віддавши 5 результативних передач.


Наразі «Аль-Іттіхад»займає сьоме місце у чемпіонаті Саудівської Аравії. Команда Бензема програла три останні матчі, зокрема «Аль-Насру» та «Садіо Мане». Чемпіонат у Саудівській Аравії припинено на час проведення Кубка Азії.


«Арсенал» посідає четверте місце в АПЛ, «Челсі» йде дев’ятим.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background