Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Мілан» продовжив оренду Браїма Діаса

«Мілан» продовжив оренду Браїма Діаса

«Мілан» погодив з «Реалом» умови продовження оренди Браїма Діаса. Повідомляється, що нова угода розрахована на 2 роки. За умовами оренди «Мілан» заплатить 3 мільйони євро і отримає опцію викупу контракту за 22 мільйони євро. Однак мадридський клуб передбачив опцію зворотного викупу. Якщо іспанці захочуть повернути Діаса, вони зможуть викупити трансферні права в пріоритетному порядку за фіксовану суму 27 мільйонів євро.

Молодий іспанець провів в італійському гранді попередній сезон і відразу зміг завоювати місце в стартовому складі. Браїм провів у складі «Мілана» 39 матчів у всіх турнірах, допоміг завоювати срібні медалі чемпіонату і вийти в груповий раунд Ліги Чемпіонів. На рахунку Діаса 7 забитих голів і 4 результативних передачі у всіх турнірах.

Оренда Браїма Діаса стала вже третьою трансферною новиною «Мілана» в поточне міжсезоння. Раніше італійський гранд оголосив про підписання лівого захисника «Монако» Фоде Балло-Туре. Також склад команди Стефано Пьолі поповнив форвард збірної Франції Олів'є Жиру, який минулий сезон провів у «Челсі».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background