Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Мілан визначився з двома кандидатами на посаду головного тренера

Мілан визначився з двома кандидатами на посаду головного тренера

Італійський ФК «Мілан» обиратиме головного тренера між двох кандидатів – португальцями Сержіу Консейсау та Паулу Фонсекою.


Про це інформує gazzetta.it.


Наприкінці квітня Консейсау продовжив контракт з «Порту» до літа 2028 року. Повідомляється, що 49-річний тренер перебуває у поганих стосунках з Андре Віллашем-Боашем, який став новим президентом клубу.


Фонсека фігурує у шорт-листі потенційних тренерів «Мілана» не в перше. Вважається, що наставник «Лілля», який раніше працював з «Порту», «Брагою», «Шахтарем» і «Ромою», за характером та стилем гри максимально схожий на Піолі. Крім «Россонері», інтерес до 51-річного коуча проявляли «Вест Гем» та «Марсель».


Крім вищезгаданих португальців, на посаду тренера італійського ФК претендував ще один колишній наставник «Гірників», який наразі працює в «Брайтоні», італієць Роберто Де Дзербі. Також «Мілан» відмовився від запрошення Хулена Лопетегі, а Рубен Аморім заявив, що залишиться у «Спортингу».


Нагадаємо, влітку команду залишить Стефано Піолі. Його вже поінформовано про дострокове розірвання контракту. Сам фахівець має очолити Наполі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background