Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Міжнародну федерацію кіберспорту IESF очолив арабський принц Фейсал бін Бандар бін Султан Аль Сауд

Міжнародну федерацію кіберспорту IESF очолив арабський принц Фейсал бін Бандар бін Султан Аль Сауд

Президентом Міжнародної федерації кіберспорту під час позачергових загальних зборів в Пусані (Південна Корея) став принц Фейсал бін Бандар бін Султан Аль Сауд. Він був обраний 71 голосом «за» або 98,6%, а його президентський термін триватиме до 2025 року.


Про це інформує Game Inside.


З жовтня 2023 року принц вже був тимчасово виконуючим обов’язки голови федерації, а тепер став її чинним керівником.


Таким чином, IESF втратила самостійність і потрапила під повний контроль Саудівської Аравії. Саме тут відбудеться Чемпіонат світу збірних наступного року і федерація обіцяє, що він буде дуже масштабним. 


Стає очевидним, що Саудівська Аравія взяла на себе повне фінансування федерації, яка завжди страждала від відсутності грошей.


«Для мене велика честь очолити Міжнародну федерацію кіберспорту в нову еру співпраці, інновацій і глобального визнання. Кіберспорт має силу об’єднати людей з усіх куточків світу через спільну любов до ігор. Разом ми будемо відстоювати цінності цілісності, інклюзивності та чесної гри, гарантуючи, що кіберспорт і надалі процвітатиме, як динамічна та шанована форма змагань на міжнародній арені. Я з нетерпінням чекаю можливості працювати рука об руку, щоб сформувати яскраве та стійке майбутнє нашої галузі», – зазначив принц.


Нагадаємо, наступний Чемпіонат світу з кіберспорту відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) у 2024 році.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background