Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Мессі пропустить мінімум сім матчів у МЛС у 2024 році: що про це відомо

Мессі пропустить мінімум сім матчів у МЛС у 2024 році: що про це відомо

Ліонель Мессі, нападник «Інтер Маямі» та збірної Аргентини, пропустить щонайменше сім матчів у МЛС у 2024 році.  Причиною є нестикування календаря регулярного чемпіонату з іграми національних збірних.


Про це повідомляє Marca.


Відомо, що в планах форварда виступити на Копа Америка з 20 червня до 14 липня. На цей час призначено поєдинки «Інтер Маямі» з «Філадельфією», «Коламбус Крю», «Нешвіллом», «Шарлотт» та «Цинциннаті». Також Ліонель не зіграє у матчах з «Ді Сі Юнайтед» та «Нью-Йорк Ред Булл» навесні під час вікна ФІФА для національних збірних.


Нагадаємо, Мессі перейшов до «Інтер Маямі» влітку 2023-го. Аргентинець провів 14 матчів у всіх турнірах, забив 11 голів та віддав п’ять результативних передач.


У жовтні Ліонель у восьмий раз виграв Золотий м’яч. У голосуванні він на 105 очок випередив Ерлінга Голанда і на 192 – Кіліана Мбаппе.


«Інтер Маямі» посів 14-е місце у Східній конференції МЛС минулого сезону. 2024 року команда українця Сергія Кривцова розпочне регулярний чемпіонат поєдинком з «Реалом Солт Лейк» 22 лютого.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background