Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Менеджер Фʼюрі розповів про плани британця

Менеджер Фʼюрі розповів про плани британця

Екс-чемпіон WBC у хевівейті Тайсон Ф’юрі, не планує подальших боїв, поки не відбудеться реванш із володарем поясів WBO/WBA/IBO/WBC у надважкій вазі Олександром Усиком.


Про це повідомив менеджер британця Спенсер Браун, передає Sky Sports. 


«Ф’юрі має намір відвідати бій Ентоні Джошуа і Даніеля Дюбуа? Я думаю, що він хороший друг Дюбуа, він працює з тією ж промоутерською компанією. Але я думаю, що Тайсон просто хоче побачити хороший бій. Кого він підтримає? Мабуть, Даніеля Дюбуа.


Чи будуть плани на бій із переможцем поєдинку Джошуа – Дюбуа? Я думаю, що нам потрібно покласти цьому кінець. Якщо Ф’юрі не виграє наступний бій, не буде жодних подібних планів. Тому вкрай важливо, щоб він переміг Усика», – сказав він.


Браун також додав, що з огляду на близькість першого бою, все могло піти в будь-який бік. 


«Деякі люди скажуть, що Усик був на три раунди попереду, деякі ні, це ваша думка про бокс – ось чому ми любимо його. Але Тайсон Ф’юрі повернеться. Він буде у вогні, і ми побачимо нового, найкращого, Тайсона Ф’юрі», – наголосив менеджер «Циганського короля».


Нагадаємо, в ніч на 19 травня Усик завдав Тайсону Ф’юрі першої поразки у професійній кар’єрі в бою у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Перемогу було присуджено українцю роздільним рішенням суддів: 115-112, 113-114 та 114-113. Українець став першим в епоху чотирьох поясів абсолютним чемпіоном світу у хевівейті.


Пізніше Усик заявив, що віддає пояс IBF переможцю британського дербі між своїми двома колишніми опонентами по рингу – Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа. Таким чином, Олександр втратив статус абсолютного чемпіона світу в хевівейті, який мав понад місяць.


Також відомо, що між українцем та британцем укладено угоду на повторний поєдинок. Він має відбутися 21 грудня 2024 року у тому ж Ер-Ріяді.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background