Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Мбаппе став гравцем іспанського Реала

Мбаппе став гравцем іспанського Реала

Французький футболіст Кіліан Мбаппе офіційно став гравцем «Реал Мадрид».


Про це йдеться на сайті іспанського клубу.


Відомо, що 25-річний нападник підписав контракт з мадридцями на 5 років. Мбаппе перейшов до «Реалу» у статусі вільного агента після завершення контракту з «Парі Сен-Жермен».


«Мрія стала реальністю. Дуже радий та гордий приєднатися до клубу моїх мрій – “Реалу”. Ніхто не може зрозуміти, наскільки я щасливий зараз», – прокоментував перехід Мбаппе.


Форвард виступав за ПСЖ протягом семи сезонів. За цей час Кіліан став найкращим бомбардиром в історії парижан: у 307 матчах нападник забив 256 голів.


За час кар'єри у Франції Мбаппе сім разів ставав чемпіоном Франції, тричі вигравав Кубок Франції, двічі – Кубок французької ліги та пʼять разів – Суперкубок Франції. У складі національної збірної він вигравав Чемпіонат світу 2018 та Лігу націй 2022.


Мбаппе став 22-м легіонером із Франції у складі «Реала». Зараз у першій команді «вершкових» грають Орельєн Тчуамені, Едуардо Камавінга та Ферлан Менді.


Зауважимо, що найкращим французом в історії «Реала» Мадрид за кількістю зіграних матчів є Карім Бензема, на рахунку якого 648 поєдинків та 354 голи.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background