Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Матвієнко не піде в «Арсенал», Тайсона не пускають в «Інтернасьонал»

Матвієнко не піде в «Арсенал», Тайсона не пускають в «Інтернасьонал»

Після довгих роздумів і переговорів, «Арсенал» все-таки вирішив купити Пабло Марі замість шахтарського захисника Миколи Матвієнко

26-річний іспанець Пабло Марі опиниться серед «канонірів» вже цієї зими - поки він буде в оренді, і якщо добре себе покаже, «Арсенал» викупить його наступного літа.

Всі домовленості між «Арсеналом» і «Фламенго» досягнуті. Марі попрямував до Англії в суботу для медогляду, але в неділю повернувся до Бразилії, так як сторони не зійшлися в нюансах. Однак вони продовжили переговори, і тепер Марі знову відправиться в Лондон для трансферу.

У послужному списку Марі - «Мальорка», «Хімнастік», «Депортіво», «Жирона», «Манчестер Сіті». У «Фламенго» Марі опинився влітку 2019 го року, його викупили з «Манчестер Сіті» за 1,7 млн євро.

Таким чином, Микола Матвієнко поки точно залишається в Шахтарі - як і Тайсон, який мріє повернутися в «Інтернасьонал». Спілкуючись з уболівальниками в Твіттері, Тайсон написав, що «Шахтар» не відпускає його в бразильський клуб. Раніше в Україну вже приїжджав агент вінгера, намагаючись домовитися про трансфер. Однак «гірники» не хочуть відпускати Тайсона, так як нещодавно Манор Соломон отримав травму, і послаблювати команду не хочеться, хоча вони і позбавили Тайсона пов'язки капітана.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background