Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Марта Костюк вийшла до чвертьфіналу на турнірі в Сан-Дієго

Марта Костюк вийшла до чвертьфіналу на турнірі в Сан-Дієго

Українка Марта Костюк у другому колі турніру WTA 500 в американському Сан-Дієго переграла австралійку Тайлу Престон 6:4, 6:3. Матч тривав 1 годину 30 хвилин. 

Початок матчу був рівним, суперниці брали свої подачі, хоча й не так легко. У 6 геймі Костюк програла свою подачу, але це був початок втрат для тенісисток. В наступному геймі австралійка також програє гейм на свої подачі. А далі Марта виграє інші гейми, а потім і сет. Другий сет також був досить тривалим, але у вирішальні моменти українка вигравала очки. Марта зробила 3 ейси, а також вигравала розіграші на першій подачі вдвічі більше за суперницю. Престон програла 3 гейми на своїй подачі, тому перемога Костюк цілком закономірна. 

У першому колі Костюк обіграла американку  Енн Лі 2-1 по сетам. Той матч був тривалішим, можливо через велику підтримку вболівальників Лі, яка грала в себе вдома. Нажаль, інша наша тенісистка Даяна Ястремська програла у другому колі Блінковій у двох сетах. Раніше Леся Цуренко вибула в першому колі. Отже, Марта Костюк залишилася єдиною представницею України в Сан-Дієго.

WTA 500. Сан-Дієго, США.  Друге коло. Тайла Престон (Австралія) – Марта Костюк (Україна) – 0:2 (4:6, 3:6).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background