Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Людмила Кіченок зіграє у чвертьфіналі парного розряду Вімблдону

Людмила Кіченок зіграє у чвертьфіналі парного розряду Вімблдону

Українська тенісистка Людмила Кіченок продовжує участь у парному розряді Вімблдону-2024.


У другому колі змагань українка у парі з Оленою Остапенко (Латвія) завдали поразки Терезі Михаліковій та Олівії Ніколлс (Словаччина/Велика Британія). Зустріч тривала 2 години 7 хвилин.


Людмила та Олена програли перший сет з рахунком 3:6, однак виграли дві наступні партії — 6:2, 6:3.


The Championships, Wimbledon – Grand Slam. Лондон (Велика Британія). Парний разряд. Третє коло

  • Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 9) – Тереза Михалікова/Олівія Ніколлс (Словаччина/Велика Британія) – 3:6, 6:2, 6:3.


Зазначимо, що Кіченок та Остапенко продовжують свою безпрограшну серію після титулу на турнірі WTA 500 в Істборні перед стартом на Вімблдоні.


Для тенісисток це буде другий спільний чвертьфінал на британському «мейджорі» Нагадаємо, два роки тому вони змогли дійти до півфіналу, в якому поступилися майбутнім чемпіонкам Барборі Крейчиковій та Катержині Синяковій.


Наступні суперниці Кіченок та Остапенко визначаться у матчі Катержина Синякова/Тейлор Таунсенд (Чехія/США, 4) – Лейла Фернандес/Ена Шібахара (Канада/Японія).


Відомо також, що сестра Людмили Надія разом із угоркою Тімеєю Бабош здобула перемогу над парою Еллен Перес (Австралія)/Ніколь Мелічар-Мартінес (США) у другому колі Вімблдону. Протистояння завершилось з рахунком 2:1 (4:6, 6:2, 6:2).

Далі дует протистоятиме переможцям пари Ейжа Мухаммад (США)/Алділа Сутджіаді (Індонезія) – Діана Шнайдер (-)/Єлєна Вєсніна (-).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background