Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Лунін проводить кращий сезон за «Реал»

Лунін проводить кращий сезон за «Реал»

Український голкіпер Андрій Лунін зіграв дев’ятий матч за мадридський «Реал» без пропущеного гола. Матч з ФК «Севілья» був сьомим поспіль для Луніна. Він виграє конкуренцію у інших голкіперів клубу.

Поки що цей сезон – кращий у Мадриді для Андрія Луніна. Він впевнено грав в першій грі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «РБ Лейпциг», здійснив кілька яскравих сейвів. Після гри він отримав найвищу оцінку серед всіх гравців. За відсотком сейвів українець випереджає всіх воротарів Ла Ліги. Наразі у нього 83,8% відбитих ударів. Найближчий конкурент Руй Сілва має показник 81,3%. 

У Луніна найбільше сухих поєдинків – 7 з 14. Тобто, у нього 50% матчів без пропущених голів у чемпіонаті Іспанії. Гра Луніна в останньому турі вразила Карло Анчелотті, який добре оцінив дії воротаря. Також прес-служба «Реала» випустила окрему статтю щодо гри Луніна. Можна сподіватися, що після таких успіхів і показників Андрій завершить сезон у статусі першого воротаря мадридського «Реалу». 

У першій половині сезону Лунін починав гру на лаві запасних. Перший повний матч у Лізі чемпіонів він провів з «Брагою» 8 листопада, коли «Реал» виграв 3:0. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background