Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Лунін відмовився продовжувати контракт з Реалом

Лунін відмовився продовжувати контракт з Реалом

Український воротар  іспанського «Реал Мадрид» Андрій Лунін відмовився від продовження контракту з клубом.


Про це повідмоляє todofichajes.com.


Відомо, що «Бланкос» запропонували українцеві збільшення заробітної плати, проте на думку футболіста, він заслуговує на місце «першого»номера і не хоче залишатися в резерві після повернення Тібо Куртуа. При цьому тренер «Реала» Карло Анчелотті заявляв про планомірну ротацію воротарів наступного сезону.


Також зазначимо, що за ситуацією з українцем уважно стежить англійський «Манчестер Юнайтед». ФК готовий зробити щедрішу пропозицію Луніну, ніж іспанці. Крім того, Андрію буде гарантовано місце у старті: його прихід спричинить трансфер Андре Онана.


Лунін має на руках пропозицію від «Реала» про продовження контракту, термін якого спливає влітку 2025 року. На рахунку українця у поточному сезоні – 28 матчів у (з них 12 – «на нуль») та 25 пропущених м’ячів.


Нагадаємо, з командою Анчелотті Андрій виграв сім трофеїв, включаючи Ла Лігу, Кубок чемпіонів та клубний чемпіонат світу. Крім МЮ, українцем цікавляться «ПСЖ» та «Баварія».


У півфіналі Ліги чемпіонів «Реал» зіграє з німецькою «Баварією» (30 квітня та 7 травня). Також клуб лідирує у Ла Лізі та близький до дострокового чемпіонського титулу у першості Іспанії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background