Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Лондонський «Арсенал» продовжив контракт з Мартіном Едегором

Лондонський «Арсенал» продовжив контракт з Мартіном Едегором

Капітан «Арсеналу Мартін Едегор погодив з клубом новий контракт до 2028 року. Норвежець перейшов у Лондон в 2021 році з «Реалу» як орендований футболіст. Він одразу добре почав грати і завоював тверде місце в основі. «Каноніри» викупили гравця у мадридців за 35 мільйонів євро. Зараз Мартін виводить «Арсенал» як капітан. 

У 7 матчах цього сезону Едегор забив 3 голи за «Арсенал» і ще 1 за збірну Норвегії у відборі до Євро-2024. Всього норвежець провів 117 поєдинків за лондонців, і забив 27 голів та віддав 15 результативних пасів. Едегора визнали кращим гравцем «Арсеналу» у сезоні 22/23. Норвежець зробив великий внесок у результат «Канонірів», коли вони зайняли 2 місце в АПЛ. Вперше за останні 6 років «Арсенал» попав в Лігу чемпіонів. Цього тижня англійці вдало стартували в ЛЧ, обіграли ПСВ з рахунком 4:0. 

Керівники «Арсеналу» найближчим часом запропонують нові контракти іншим футболістам – Бену Уайту та Олександру Зінченко. Очевидно, що в новому сезоні перед клубом поставлені серйозні задачі – перемога в АПЛ та успішний виступ в Лізі чемпіонів. Поки що старт сезону у Канонірів» виходить непогано.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background