Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Леброн Джонс близький до 40 000 очок за кар’єру

Леброн Джонс близький до 40 000 очок за кар’єру

Лідер «Лос-Анджелес Лейкерс» Леброн Джонс в найближчих матчах може подолати позначку в 40 000 очок, набраних в матчах НБА. Таке досягнення ще не підкорялося жодному баскетболісту сучасності. 

Перед початком регулярного сезону 2022/23 Леброн Джонс ще не досяг рекорду Карім Абдул-Джаббара, який здобув 38 387 очок за 20 сезонів НБА. Але в тому ж сезоні Леброн перевершив рекорд Каріма, зігравши ті ж 20 сезоні, але менше ігор. «Король» набирав у середньому по 25 очків за матч та наблизився до показника в 40 000 очків. Рекорд Джаббара тримався аж з 1984 року. Він не підкорився ні Джордану, ні Карлу Мелоуну та іншим зіркам НБА.  

Зараз Леброн набрав 39960 очків за кар’єру. Тобто лише 40 очків потрібно йому, що досягнути круглої цифри. У наступних матчах «Лос Анджелес» зустрінеться з «Вашингтоном» та «Денвером». Велика ймовірність, що в одній з ігор ми станемо свідками унікального досягнення, коли гравець перетне позначку в 40 000 очок за кар'єру. Що цікаво, досягнення Леброна ще довго буде залишатися неперевершеним, оскільки у жодного діючого баскетболіста НБА немає шансів на це. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background