Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кубок Стенлі: Сіетл виявився кращим за Даллас в овертаймі, Флорида обійшла Торонто

Кубок Стенлі: Сіетл виявився кращим за Даллас в овертаймі, Флорида обійшла Торонто

ХК «Флорида Пантерз» та «Сіетл Кракен» розпочали другий раунд плей-оф Кубка Стенлі з перемог над «Торонто Мейпл Ліфс» та «Даллас Старз» відповідно.

Про це йдеться на офіційному айті НХЛ.

Флоридці відкрили рахунок у середині першого періоду, коли Казінс вдало зіграв на добиванні. Однак у другій 20-хвилинці команди закинули чотири шайби на двох. Спершу Беннетт перед воротами підправив шайбу після кидка Екблада та подвоїв перевагу «Пантерз». 

Втім, господарі відповіли двома голами – Найз розібрався з трьома суперниками на «пʼятаку», а Бантінг закинув у дотик із передачі Ярнкрука. Та далі забивали лише флоридці: Верхейге реалізував вихід 1 в 0, а Монтур добив «Торонто» кидком від синьої лінії.

У матчі «Кракен» – «Старз» героєм спробував стати Джо Павелскі, закинувши чотири шайби супернику, та цього вистачило лише для овертайму. «Кракен» шокували господарів чотирма голами ще в першому періоді. Шайбами візначилися Шварц, Шульц, Бйоркстранд і Еберлі.

У затяжній атаці «Сіетла» на 13-й хвилині овертайму Гурд із правої зони вкидання пострілом із розвороту застав зненацька Оттінджера. Отже, «Кракен» повели в серії до чотирьох перемог.

Результати матчів НХЛ:

  • Торонто – Флорида – 2:4 (0:1, 2:2, 0:1); серія – 0:1
  • Даллас – Сіетл – 4:5 ОТ (2:4, 0:0, 2:0, 0:1); серія – 0:1.

Нагадаємо, раніше «Нью-Джерсі» став учасником другого раунду після перемоги над «Рейнджерс».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background