Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кубок Стенлі: Даллас в овертаймі переміг Вегас

Кубок Стенлі: Даллас в овертаймі переміг Вегас

Четвертий матч фінальної серії Західної конференції Національної хокейної ліги (НХЛ) між «Даллас Старз» та «Вегас Голден Найтс» завершився в овертаймі на користь підопічних Кена Гічкока.

Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

Гості кинули виклик команді з Далласу швидким голом. На початку п'ятої хвилини центрфорвард «Голден Найтс» Карлссон з центральної зони прокинув шайбу повз Оттінджера. Техасці відігралися в середині періоду, коли Робертсон розібрався на добиванні після кидки Хейсканена в більшості.

В другій 20-хвилинці команди також обмінялися шайбами. Спершу невадець Оді-Маршессо поштовхався на «пʼятаку» та замкнув передачу Макнабба. У відповідь Робертсон оформив дубль у другій фазі атаки, зігравши на добиванні від заднього борту.

Врешті-решт матч перейшов в овертайм. Там «Даллас» вирвав перемогу, отримавши чисельну перевагу – Павелскі з лівої зони вкидання потужно кинув під дальню стійку та впіймав Хілла на протиході.

НХЛ. Кубок Стенлі. Західна конференція. Фінал

  • Даллас Старз – Вегас Голден Найтс – 3:2 ОТ (1:1, 1:1, 0:0, 1:0).

Серія – 1:3.

Так, завдяки домашній перемозі «Старз» змогли відтермінувати поразку у фінальній серії.

У ніч проти неділі, 28 травня, відбудеться чергова зустріч команд у Лас-Вегасі.

Нагадаємо, напередодні визначився перший фіналіст Кубка Стенлі-2023 – ним став ХК «Флорида», яка вдома здобула четверту перемогу над «Кароліною» (4:3).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background