Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

КС з біатлону: Сьогодні у Поклюці відбудеться жіночий спринт

КС з біатлону: Сьогодні у Поклюці відбудеться жіночий спринт

5 січня о 15:20 у Поклюці (Словенія) відбудеться перша гонка етапу Кубка світу з біатлону, що стане четвертим у сезоні та першим у 2023 році. Змагання відкриє спринтерська гонка серед жінок, у якій Україну представлять п'ять спортсменок.

Про це інформує Суспільне Спорт.

Міжнародний союз біатлоністів (IBU) опублікував стартлист біатлоністок на гонку.

Відомо, що першою серед українок стартуватиме Анастасія Меркушина (№ 4), Юлія Джима (№ 7), Дар'я Блашко (№ 44), Анна Кривонос (№69) та Олена Білосюк (№95).

Однак, за словами старшого тренера жіночої збірної Олександра Кравченко, участь Білосюк у гонці – під питанням. Українка перенесла застуду під час новорічних свят і ще не відновилася остаточно.

Відомо, що під першим стартовим номером на трасу вийде чотириразова медалістка цього сезону КС, італійка Ліза Вітоцці. Шведка Анна Маґнуссон, яка виграла спринтерську гонку на попередньому етапі в Ансі, стартуватиме восьмою.

У першій стартовій групі також розпочнуть змагання лідерка загального заліку, француженка Жулья Сімон (№25), чинна олімпійська чемпіонка зі спринту, норвежка Марте Олсбю-Ройзеланд (№32) та перший номер сезону в цій дисципліні, німкеня Деніз Геррманн-Вік (№35).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background