Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кременчук зіграє з Соколом у фіналі чемпіонату України з хокею

Кременчук зіграє з Соколом у фіналі чемпіонату України з хокею

Визначився другий фіналіст чемпіонату України з хокею. Ним став «Кременчук», який в овертаймі півфінального протистояння вирвав перемогу у «Дніпра» – 2:1.


Перший період виграла херсонська команда завдяки шайбі у виконанні Дмитра Кобильника. Господарі майданчика зрівняли рахунок у другій половині другого періоду, реалізувавши більшість.


У третій двадцятихвилинці ніхто з команд не відзначився, тому гра перетекла в овертайм. Тоді вирішальне слово сказала команда Дмитра Сумця – у фінал її вивів точний кидок Святослава Тимченка. Слід також відзначити Богдана Середницького, який став асистентом в обох взяттях воріт суперника.


Чемпіонат України з хокею. Півфінал. 7-й матч

  • Кременчук – Дніпро – 2:1 ОТ (0:1, 1:0, 0:0, 1:0).


Нагадаємо, півфінальна серія почалася для «Кременчука» з домашньої поразки 2:6. Потім комаела здобула дві перемоги поспіль з рахунком 3:2. Щуки знову розгромили опонента 6:2, зрівнявши рахунок у серії. П’ятий матч залишився за «Кременчуком» (4:2), шоста зустріч ознаменувалася камбеком «Дніпра» в серії булітів.


У фінальній серії представники з Полтавщини зіграють з «Соколом», який у півфінальному протистоянні без проблем здолав «Київ Кепіталз» – 4:1. Чинний чемпіон при цьому отримав фору в цілий тиждень відпочинку.


Перший фінальний матч відбудеться у Києві 21 березня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background