Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Красюк не впевнений у реванші Усика з Фʼюрі

Красюк не впевнений у реванші Усика з Фʼюрі

Олександр Красюк, промоутер чемпіона світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика не впевнений у тому, що відудеться бій-реванш українця з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.


Про це повідомляє Fight News.


«У мене немає особливої впевненості, що матч-реванш відбудеться. Якщо Тайсон програє, чи вистачить у нього впевненості знову вийти на ринг? Теоретично може, але ми всі знаємо, що сталося з реваншем проти Володимира Кличка», – наголосив Красюк.


Також Олександр розповів про підготовку українця до бою з «Циганським королем» 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Крім того, за словами промоутера, у разі відмови британця від бою з Усиком, його має замінити хорватський боксер Філіп Хргович.


Що відомо про бій Усик – Фʼюрі


Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті мав відбутися у лютому, проте його перенесли через розсічення, отримане Тайсоном у спарингу. Нова дата мегафайту між українцем та британцем – 18 травня. Він відбудеться у саудівському Ер-Ріяді.


Також відомий список інших боїв, що пройдуть у рамках цього вечора боксу. Серед них поєдинок українця Даніеля Лапіна проти португальця Октавіу Пудівітра за титул WBA Continental у напівважкій вазі.


У WBC пропонують провести реформу суддів на звітний бій, збільшивши їхню кількість до 5-6 осіб. Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн.


За словами президента WBC Маурісіо Сулеймана, між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій також готові санкціонувати і у WBO. Доля можливого реваншу залежить від першого бою. Ф’юрі повідомляв, повторний бій з Усиком може відбутися у жовтні.


Крім того, Сулейман представив спеціальний пояс WBC, за який змагатимуться Усик та Ф’юрі. У його оформленні використано кольори українського та британського прапорів.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background