Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

В Усика розповіли про підготовку українця до бою проти Ф’юрі

В Усика розповіли про підготовку українця до бою проти Ф’юрі

Промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика Олександр Красюк розповів про підготовку українця до поєдинку проти Тайсона Ф’юрі.


Про це повідомляє Boxing Scene.


«Усик фактично пройшов потрійний табір для цього бою. Він розпочав підготовку у вересні, а бій мав відбутися у грудні минулого року. Ми приїхали на бій з Нганну, щоб вийти на ринг і оголосити бій за абсолютний титул, але його команда підскочила і сказала, що він виглядає не дуже добре, тому Усик дав йому трохи часу на підготовку в своєму таборі в Саудівській Аравії», — сказав Красюк.


Він нагадав, що бій мав відбутися 17 лютого, однак його перенесли на травень.


«Тайсон Ф’юрі вже чотири рази знімався з цього бою. Пам’ятаєте, що ми хотіли битися в квітні минулого року, він тоді теж відмовився від бою. Тому ми билися з Даніелем Дюбуа. Це буде вже четвертий табір, який ми проводимо для Тайсона Ф’юрі», – резюмував промоутер.


Нагадаємо, поєдинок Усик (21-0, 14 KO) – Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) визначать між собою долю титулу абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Відбудеться він у саудівському Ер-Ріяді 18 травня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background