Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Красюк: Бій Усик – Ф’юрі не відбудеться 23 грудня

Красюк: Бій Усик – Ф’юрі не відбудеться 23 грудня

Заява щодо бою чемпіона світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика з володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі буде не раніше наступного тижня.


Про це сказав промоутер українця Олександр Красюк.


«Ми очікували, що Ф’юрі проведе бій з Усиком 23 грудня, такою була наша домовленість, її підписали обидві сторони. Але ми вже деякий час займаємося боксом і знаємо, що якщо боєць не готовий і не хоче виходити на ринг – ти не можеш підштовхнути його, він ніколи цього не зробить. Але весь світ чекає великого бою, тому ми маємо бути гнучкими», – зазначив він.


Красюк додав, що поєдинок не відбудеться 23 грудня, його перенесли на початок 2024-го.


«Ось так ми вчинили. Зараз Усик знімає все відео, проводить зйомки для майбутнього бою і повертається до свого тренувального табору в Іспанії.


Якщо все буде в порядку, то наступного тижня про щось буде оголошено. Скажімо так, це буде не добре, якщо я оголошу про щось раніше, ніж наступний тиждень», – підкреслив промоутер.


Нагадаємо, в ніч проти 29 жовтня Ф’юрі переміг екс-чемпіона UFC Френсіса Нганну і завоював титул чемпіона Ер-Ріяда. Бій за правилами боксу тривав усі відведені 10 раундів.


Після поєдинку промоутер Френк Воррен звернув увагу на розсічення, отримане «Циганським королем», через який «марно» відразу призначати об’єднавчий бій. Пізніше промоутер припустив, що майже напевно Ф’юрі та Усик будуть битися на початку 2024 року.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background