Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Конор Макгрегор розібрався з Серроне всього за 40 секунд

Конор Макгрегор розібрався з Серроне всього за 40 секунд

Цієї ночі відбувся бій Конора Макгрегора з Дональдом Серроне, на T-Mobile Arena, в рамках турніру зі змішаних єдиноборств UFC 246. Конор Макгрегор, колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях, вивів "Ковбоя" з гри вже в першому раунді.

Варто відзначити, що на дуелі поглядів Макгрегор поводився добродушно, чим сильно здивував уболівальників. Він був абсолютно впевнений у своїй перемозі, жартував і шанобливо відгукувався про свого суперника. Власне, коли він вийшов на ринг, глядачі змогли оцінити його впевненість в собі - за ним була перевага з найперших секунд бою.

Насправді, бійців довше представляли, ніж тривав сам бій. Скандальний Макгрегор буквально накинувся на американця і здолав його за 40 секунд, зробивши тріумфальне повернення в світ ММА.

https://www.youtube.com/watch?v=XS3tEZRGuF4
Повне відео бою Макгрегора і Серроне

"Ірландець" почав буквально забивати Серроне біля клітки, через що рефері Херб Дін вирішив зупинити бій, так як американець занадто пасивно оборонявся, явно втратив орієнтацію, і все могло закінчитися дуже погано.

Таким чином, Конор Макгрегор переміг у бою всього за 40 секунд - це його перша перемога з 12 листопада 2016 року.

Після потужної перемоги Макгрегора, легендарний Флойд Мейвезер опублікував пост, в якому анонсував бій-реванш з ірландцем вже в цьому році. Конор незабаром відреагував, зазначивши, що реванш, безумовно, буде, коли прийде час. Минула зустріч двох легенд сталася в 2017 році, за правилами боксу. Мейвезер переміг Макгрегора технічним нокаутом в 10-му раунді. Цей бій тоді назвали "Грошовим боєм", так як організатори заробили на ньому 600 млн доларів, а гонорари склали 100 і 30 млн доларів переможцю і тому, хто програв, відповідно.

Також Макгрегор зазначив, що хоче реваншу з російським бійцем Хабібом Нурмагомедовим. Цілком можливо, бій пройде в Росії.

 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background