Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Комітет ФХУ виніс рішення щодо матчу Київ Кепіталз – Дніпро

Комітет ФХУ виніс рішення щодо матчу Київ Кепіталз – Дніпро

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації хокею України (ФХУ) виніс рішення щодо поєдинку 3 лютого між «Київ Кепіталз» та «Дніпром», який не дограли.


Про це інформує ФХУ.


Що відомо про матч чемпіонату України «Київ Кепіталз» – «Дніпро»


3 лютого за рахунку 2:2 поєдинок було перервано на 51-й хвилині. Хокеїсти столичного клубу залишили майданчик на знак протесту проти рішень арбітрів зустрічі, зокрема головного рефері гри Андрія Кічі. 


Гравці та тренерський штаб «Кепіталз» не згодні з рішенням рефері видалити до кінця зустрічі Павла Тарана (наприкінці першого періоду) та Сергія Черненка (у третьому періоді).


Що вирішив комітет ФХУ


Вивчивши матеріали справи КДК ФХУ прийняв рішення:

  • зарахувати «Київ Кепіталз» технічну поразку;
  • дискваліфікувати Павла Тарана та Сергія Черненка на три матчі та два матчі відповідно, а також обидва на один додатково з правом внесення компенсації,
  • оштрафувати «Кепіталз» на 40 000 грн (з них 30 000 – за неспортивну поведінку гравців та тренерів).


Крім того, у разі повторної відмови від проведення матчу столичну команду буде автоматично виключено з числа учасників чемпіонату.


Таким чином, отримавши три очки за технічну перемогу, «Дніпро» обійшов киян у таблиці та вийшов на чисте третє місце. Херсонська команда відстає на три пункти від «Кременчука», маючи при цьому два матчі у запасі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background