Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Київ-Баскет став другим півфіналістом Кубка України

Київ-Баскет став другим півфіналістом Кубка України

У другому чвертьфінальному матчі Кубка України «Київ-Баскет» здолав «Рівне» – 107:80. Ця перемога подарувала столичному клубу путівку до Фіналу чотирьох турніру.


Більш впевненими на початку зустрічі були баскетболісти рівненського БК, який здебільшого вів в рахунку. Проте на екваторі стартової чверті «Київ-Баскет» впродовж трьох хвилин організував вражаючий ривок 12:1, забезпечивши собі «+8» переваги. 


Втім, останнє слово в чверті залишив за собою «Рівне»: Елайджа Джойнер влучив з сиреною з-за периметра і зробив гандикап киян суто формальним – 25:24. А от друга чверть пройшла под знаком повного домінування підопічних Дмитра Забірченка. 


Кілька разів перевага киян становила «+10», а Павло Буренко був просто в огні: 23 очки (8 влучань з 9 з гри і 4 з 5 триочкових) за першу половину протистояння.


У другій половині кияни збільшили свою перевагу та впевнено довели матч до перемоги, яка дозволила йому стати другим півфіналістом турніру.


Кубок України. Чоловіки. 1/4 фіналу

  • Київ-Баскет — Рівне 107:80 (25:24, 31:21, 30:24, 21:11).


Павло Буренко продовжив свій перформанс і став найрезультативнішим гравцем матчу – 30 очок (5 із 7 успішних триочкових кидків). 23 очки набрав Брентлі Байнум.


У «Рівного» другий день поспіль найрезультативнішим гравцем став Олексій Соловйов – 24 очки.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background