Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кіченок вийшла у друге коло парного розряду Відкритого чемпіонату Франції

Кіченок вийшла у друге коло парного розряду Відкритого чемпіонату Франції

Українсько-японська пара Надія Кіченок та Мію Като вийшли у друге коло Відкритого чемпіонату Франції.


У першому колі дует обіграв австралійок Дар'ю Севілл та Айлу Томлянович. Вигравши перший сет, Кіченок та Като зробили впевнений запас у другій партії, забравши чотири гейми поспіль. Після цього Надія та Мію довели зустріч до перемоги.


Два дні тому цей матч було зупинено через дощ за рахунку 5:2 у першому сеті.



Roland Garros – Grand Slam. Париж (Франція). Перше коло

  • Надія Кіченок/Мію Като (Україна/Японія, 16) – Дар'я Севілл/Айла Томлянович (Австралія) – 6:2, 6:3.


Кіченок і Като перервали серію з трьох поразок та виграли перший спільний матч на турнірі Grand Slam. Перед виступом у Парижі тенісистки програли у другому колі турніру WTA 1000 у Мадриді та на старті змагань WTA 1000 у Римі та WTA 500 у Страсбурзі.


У наступному колі Кіченок і Като зустрінуться з переможницями протистояння У Фансєнь/Чжу Лінь (Китайський Тайбей/Китай) – Мая Ламсден/Ван Яфань (Велика Британія/Китай).


У жіночому парному розряді Ролан Гаррос виступатимуть ще п’ять українок. Даяна Ястремська та Ангеліна Калініна разом зіграють проти Ейші Мухаммед (США) та Алдили Сутджіаді (Індонезія), Марта Костюк у парі з Єленою-Габріелою Русе (Румунія) протистоятиме француженкам Кларі Бюрель та Клое Паке. Людмила Кіченок у традиційному тандемі з латвійкою Оленою Остапенко зустрінеться з американками Ешлін Крюгер та Слоун Стівенс.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background